kochan99 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 To jakiś podrasowany masz. Jego max. prędkość, podawana przez producenta, to 210-215. Tak naprawdę, to idzie ok 200km/h. Nie zmienia to faktu, że jest to potężna maszyna i napić się lubi :flesje: Ty wyczytałeś że producent podaje a ja latam i wiem że 230 do odcięcia. Kupiłem jako nowy i nic nie wzmacniałem!!! na każdym biegu kręci się do 7500ob/min a na ost do 6000ob/min i dla tego tylko 230km/h by nie to to myślę że by poleciał wiecej. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale kupiłem nowego z rynku niemieckiego!!!! pozdrawiam wszystkich vzr owców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakier75 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie ważne ile pali , jeżeli ktoś się decyduje na taki motocykl to niech nie patrzy ile pali bo tylko jeżdzimy kila miesięcy :notworthy: mi osobiście gdy byłem za granicą na wycieczce i zrobiłem ponad 4500km to wyszła mi średnia z pasażerem i pakunkami 5.5litra :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki.moto Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 na trasach przy jezdze 90 - 120 spalanie około 6L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi