osg12 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 SIema dzisiaj rozkrenciłem dt i szukałem modułu okazało sie ze znajduje sie koło zbiorniczka z olejem moja dt 125 jest z 2001 r teraz mam pytanko jak rozblokwoac taki moduł kots juz to robił z 2001 roku ?? macie jakeis schematy bo na www.dt125.de to tak jakos nei ejst napisane do jakieog roku jakie zmiany trzba zrobic pzodrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Naucz się pisać. Poza tym masz obszerny temat o DT i jest napisane jak byk !! W starszych modelach mostkujesz kondensator w modóle, w nowszych trzeba robić coś z obrotomierzem. Wejdz w dział Enduro i w temat wszystko o DT tam wszystko masz jak na tacy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Naucz się pisać. Poza tym masz obszerny temat o DT i jest napisane jak byk !! W starszych modelach mostkujesz kondensator w modóle, w nowszych trzeba robić coś z obrotomierzem. Wejdz w dział Enduro i w temat wszystko o DT tam wszystko masz jak na tacy. Pozdro tobie tez to sie przyda .... :banghead: ok. sory :notworthy: ale na przyszlosc pisz 'module' Edytowane 25 Czerwca 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) A ty sobie nie nabijaj licznika. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia co wiąże sie z tematem to się nie odzywaj. jak chcesz byc taki dokładny to w Twoim poście powinno być ,,Tobie też się to przyda...,, Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi