kajatan Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 siema!! jak odblokować moduł w motorku yamaha dt 50 r z 1993r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Widze że jesteś nowy. Poszukaj w wyszukiwarce albo w google.pl PS.Słyszałem że to odblokowanie domowym sposobem dużo nie daje. Po jakimś czasie moduł się spali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 ietammpo co kombinować:]zostaw tak jak jestl ;]ja w swojej dt'ce 80 nic nic nie zmienialem :] pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Widze że jesteś nowy. Poszukaj w wyszukiwarce albo w google.pl PS.Słyszałem że to odblokowanie domowym sposobem dużo nie daje. Po jakimś czasie moduł się spali. kajatan jak coś pisz w temacie co jest o DT zeby nikt sie nie burzył :icon_evil: p;ozdroeee ja miałem odblokowany przy DT80 jak wiadomo ten sam bedzie w pasował w 50 i jakoś chodzi do tej pory, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 jak po co w dt 80 max obroty to było 8 a teraz mam 12!!! musisz go rozebrazc z tego plastiku i wyltowac niebieski kondensator w rogu modułu i zmostkowac kabelkiem jest wiecj mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1991 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 http://dtmotors.net76.net/viewtopic.php?p=302#302 może Ci sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi