mati kmx125 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 moto fajne :) tylko zrob coś z tymi tylnymi boczkami bo tragedia poprostu. albo zerwij te okleiny albo kup całą dupkę bo na allegro to nie za wiele kosztuje a wygląd i stan motocykla swiadczy o jego włascicielu :)generalnie albo cały pomoarańczowy albo wszedzie czarna okleina w taki ton jak na polu numerowym z przodu.To ze masz załozone stare plastiki do nauki jazdy nie znaczy ze nie mogą byc ładne :crossy: Dobry wybór, dobra maszyna.narazie nie mam kasy na plastiki ostatnio zliczylem glebe i szkoda by bylo zniszczyc cos nowego :D niedlugo wybieram sie na tor a tam dopiero zaczna sie prawdziwe gleby :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No piękny sprzęt moje gratulacje sam bym sobie kupił takiego :icon_twisted: I oczywiście gumowych drzew !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Fajny sprzęt może kiedyś dasz karniawe?P.S. Ile za ten cód dałeś?Bo długo szukałeś i znalazłeś wreszcie cos porządnego. Życze szerokiej szosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fajny sprzęt może kiedyś dasz karniawe?P.S. Ile za ten cód dałeś?Bo długo szukałeś i znalazłeś wreszcie cos porządnego. Życze szerokiej szosy...sprzecik jest zaj*isty duzo nie dalem na allegro ceniony byl 9800zl a ja dalem 8700zl w tym nowy tlok naped 2 pary plastikow. stare i prawie nowe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi