wojtek425 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Koleżanki, Koledzy, Na jednej ze stron poświęconych AWO , znalazłem wzmiankę o możliwym zastosowaniu krzyżaka przegubu kolumny kierowniczej Poloneza, w miejsce krzyżaka wału napędowego AWO... Czy ktoś z Was stosował ten zamiennik ?(a może jakiś inny?) planuję rozebranie dyfra do chromowania. Słyszałem, że jak krzyżak jest mocno zużyty, to czasem nie da się go już złożyć do kupy. Azali prawda? Zawsze wdzięczny za pomoc, W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 nic mi o tym nie wiadomo ale spotkałem się kiedyś na allegro z kompletem całym i był tam nowy krzyżak cały i w ogóle.Wez sówmiarke zmierz go i do sklepu wal to sobie sprawdzisz sam :icon_twisted: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio26 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja mam zastosowany krzyżak z malucha,pzrejeczałem na nim jużok 10tyś i nie ma prawie zużyć,lecz trzeba go troszeczkę zeszlifować żeby sięzmieścił i dotego dorobić podkładki pod miseczki bo są troszeczkę troszeczkę węrzsze, ja zastosowałem sprężynę s odkużacza do zwijania kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek425 Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja mam zastosowany krzyżak z malucha,pzrejeczałem na nim jużok 10tyś i nie ma prawie zużyć,lecz trzeba go troszeczkę zeszlifować żeby sięzmieścił i dotego dorobić podkładki pod miseczki bo są troszeczkę troszeczkę węrzsze, ja zastosowałem sprężynę s odkużacza do zwijania kabla. czyli skracamy ramionka krzyżaka z malucha, pilnikiem, a miseczki owijamy sprężyną z odkurzacza? a całość posypujemy tartym parmezanem :P to lubię! jeśli jestem to w stanie zrobić sam... a sprężynę wpierw rozhartowałeś "ogniowo" ? a pomyśleć że można o kupić w sklepie... http://www.dietel-fahrzeugteile.de/shop/pd...}&categoryId=62 jak się błyszczy,mmmm tylko jak zapłacić, bo np w BPH przelew międzynarodowy to około 70 złotych....:( miłego wieczoruW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi