MarekM Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Kto był w tamtych stronach (Ruminia,Mołdawia, Ukraina-Odessa) proszę o pomocne informacje odnośnie waluty (USD czy Euro) spanka ciekawych miejsc itp. Z góry dzięki MarekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 podpinam się, bo też tam jadę. a jak kto ma praktyczne info o Republice Naddzniestrańskiej to extra. MarekM, ja lecę: Polska - Ukraina - mołdawia - Rep. Naddniestrzańska - Ukraina (odessa) - Rumunia (constanca) - Węgry - słowacja - RP.a Ty? kto wie, może się spotkamy gdzie po drodze.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 My lecimy w 5 motorków przez Słowację, Węgry, Rumunia, Mołdawia do Ukrainy (chcemy dojechać do Odessy) i powrót chyba znowu przez Mołdawię Ukrainę (Kamieniec, Lwów) do Polski. MarekM Acha, startujemy w tą niedzielę raniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallyb Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 byłem w rumuni w lipcu 2006 noclegi są tanie można się wyspać już za 20 zł od łeba tylko czeba troche poszukać koniecznie jedz trasą transfogarską zobacz zamek w bran oraz ruiny w polinari czy jakoś tak sięnazywają są na początku transfogarskiei to orginalny zamak drakuli tylko trzeba wyjść po prawie 1500 schodach ale jaki widok jak byś jechał nad morze czarne od bukaresztu piękna autostrada noclegów konstancji nie polecam no chyba że cie stać ale ja nocowałem w eufori północnei na polu namiotowym na plaży ogrodzonej piwko kibelki i natryski za pare groszy co do waluty to płać jak się tylko da kartą lepszy przelicznik a za dol. cze euro i tak w sklepie nic nie kupisz pozdro muszę iść już do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi