m67 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Na stronie Polskiego Ruchu Motocyklowego, od kilku już dni, można obejrzeć fotorelację zTurystycznego Rajdu Motocykli Zabytkowych HUBAL'2007 - II Rundy MPPZ.Zdjęcia robili uczestnicy i organizatorzy.Zapraszam do obejrzenia: http://prm.riders.pl/images/hubal2007/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 zajefajna imprezka mosiala byc :biggrin: szkoda ze daleko , najlepiej to mieszkac w centrum kraju hehe wszedzie blisko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja miałem zdecydowanie bliżej i pojechałem już chyba piąty raz.Impreza jest naprawdę super, dużo sprzętów zabytkowychi atmosfera rodzinna. Naprawdę polecam Przejżałem zdjęcia i znalazłem siebie na 22,127,176,188Nieskromnie dodam że zająłem drugie miejsce w klasie otwartej a przegrałem zkolegą Krzyśkiem tylko wiekiem motocykla (mój jest o 20 lat młodszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) No, widzę, że imprezka była przednia :icon_eek: Ale co jak co, Saharze ta owiewka pasuje jak świni siodło :icon_eek: Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Hubert-Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi