pawelpazdzioch Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam wszytskich. Jest to pierwszy mój temat na tym forum ;] . Chcę bardzo po wakacjach kupic sobie jakis motorek chciałbym ednuro ale niewiem czy mnie bedzie stac :buttrock: . Na motor chcę wydac ok 1500zł max 1700 zł . Co byście mi poradzili ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Kolego obawiam się ze to troche mało kasy jak na chodzące enduro :icon_rolleyes: W tej kasie to możesz kupić coś pokroju RG i to w całkiem dobrym stanie.Jak dobrze poszukasz to może jakiegoś crossa do remontu kupisz ale będziesz się musiał z nim pobawić.Mimo tego życze powodzenia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 http://www.allegro.pl/item207333705_suzuki_ts_50xk.htmlCos takiego. Idzie cos znalezc- MTX, DT TS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Staaary, kup sobie mz 150, sprzet nie do zajechania a techniki sie nauczysz, powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam wszytskich. Jest to pierwszy mój temat na tym forum ;] . Chcę bardzo po wakacjach kupic sobie jakis motorek chciałbym ednuro ale niewiem czy mnie bedzie stac :flesje: . Na motor chcę wydac ok 1500zł max 1700 zł . Co byście mi poradzili ??? Gdzie chesz jezdzić las czy city? Bo jak las to starą dt 80lc1 lub jak byś znalazł jakąś starą dt125 lub 400 to tylko w las bo prawka jeszcze zapewne nie masz. Pozdro szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 http://moto.allegro.pl/item205829250_super...uper_cena_.html Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Doozer : to chyba do dzialu humor powinno trafic :buttrock: Edytowane 20 Czerwca 2007 przez math1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 http://moto.allegro.pl/item205829250_super...uper_cena_.html Bezsensu jest wklejanie tu takiego linka, bo to nie ma nic do rzeczy - zwykle spamowanie :) A za 1500-1700 to z enduro tak jak jest juz wyzej napisane mozna wyrwac tylko starego japonca, najpredzej jakas 80ccm niezarejestrowana, bo takich jest najwiecej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi