Adam Paweł Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam. Właśnie kończę spłacać kredyt i wkrótce będę musiał przerejestrować moto na mnie - bo teraz jest zarejestrowane na mnie i na bank. Wie ktoś, ile to przerejestrowanie kosztuje? Tablice zostaną oczywiście te same? A dowód mi wymienią czy tylko zmienią wpis w starym? Pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 wystarczy telefon do wydziału komunikacji i sprawa sie wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ale dziś niedziela, a ja jestem ciekawy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pewnie taka jak normalna wymiana dowodu rejestracyjnego, jak był zastaw czy coś podobnego, musisz mieć zaświadczenie o braku zastawu czy zadłużenia na maszyne i wsio:) A dziś juz poniedziałek :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Z Banku dostaniesz dokument, tzw 'zwolnienie zastawu' - oświadczenie, że spłaciłeś kredyt - idziesz z tym do wydziału kom. Procedura i opłaty jak przy wymianie dowodu rejestracyjnego (bez opłaty za wymianę tablic - numery zostają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzięki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi