Rafal-64 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam, wczoraj jechałem moja kawką zx6r z 95r i nagle zgasła, okazuje się, że teraz po przekręceniu kluczyka nic nie działa. Nie palą się kontrolki od oleju ani luzu, nie świecą światła, nie działa klakson ani rozrusznik. Jedynie działają migacze. Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć mi, co mogło ulec uszkodzeniu?? Czy to może być moduł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć mi, co mogło ulec uszkodzeniu?? Czy to może być moduł???jak ci się wydaje - czy moduł może mieć wpływ na działanie np klaksonu ???? :cool: sprawdzanie zacząłbym na twoim miejscu od bezpieczników :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-64 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 bezpieczniki sprawdziłem wszystkie są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi