Gardol Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item206564288_ladne_...ki_gsf_400.html Akurat przejeżdżałem w okolicy i rzuciła mi się w oczy czerwona Suzi na poboczu z napisem SPRZEDAM A więc jak wygląda "ŁADNE SUZUKI GSF 400" : Na aukcji - "JESTEM 2 WLASCICIELEM W POLSCE"Faktycznie - sprowadzony z Włoch tydzień temu Na aukcji - "MOTOR NAPRAWDE WARTY UWAGI "Faktycznie- - stan licznika ok 15 tys km, co na rocznik 94 jest raczej mało prawdopodobne- podobno motor stał 6 lat w garażu niejeżdżony :) - po szlifie z prawej strony- porysowana rama- wgięta pokrywa silnika z prawej strony- spawana od spodu rura od tłumika- brak klamki hamulca ręcznego- w kilku miejscach popękane plastiki, jedno widać na zdjęciu prawa strona, zaraz za napisem GSF- po lewej stronie na plastikach zaraz pod bakiem nad srebrną wstawką widać popękaną szpachlę- plastik pod zadupkiem niespasowany, ociera o oponę, na tyle mocno że ma już wyżłobienia od opony- pęknięta lampa przednia Ogólnie stan motoru AGONALNY, choć sam silnik ładnie chodzi Co do ceny za moto w takim stanie to :) Sprzedający praktycznie na każde pytanie odnośnie historii moto odpowiadał "ja tylko sprowadziłem, a kumpel mi zarejestrował" NIE POLECAM - szkoda czasu i paliwa :) Edytowane 16 Czerwca 2007 przez Gardol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Kolejna mina...a na fotkach jest całkiem niezła. Podobny jak ten Duke. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Kolejna mina...a na fotkach jest całkiem niezła. Podobny jak ten Duke. dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Czemu od razu agonalny, przynajmniej jeszcze nie jest odpicowany. Jeśli tylko moto jest proste to chyba nie są to wady które dyskwalifikują sprzęta. Minus dla sprzedającego, że nie opisał dokładnie stanu (ciekawe co powie przez telefon) i cena przynajmnie o 1000zł za duża chyba.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak na ten stan co jest na fotkach to cena jest trochę za duża ale jeżeli piszesz że stan techniczny jest jaki jest to nie za wesoło ;) Ale dzięki za ostrzeżenie :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 eeee tam w Siedlcach by to zrobili ładniej i byś się niepoznał hehhe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi