Mirooo Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 witam poszukuje lusterek do Hondy NS1.Jakie będą do niej pasowały?? Chodzi mi oczywiście o nieorginalne.A może wy macie zamontowane 'inne" niż stardardowe ?? Napiszcie... Ja znalazłem kilka na allegro: Lusterka nr 1Lusterka nr 2 I te które moim zdaniem będą najlepiej pasowały: Lusterka nr 3 Doradźcie mi...Z góry dziekipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 hmm pasowac beda wszystki choc niejestem przekonany do tych ostatnich. osobiscie bral bym te drugie. Chociasz w tych pierwszych bedziesz wiecej widzial tak misie wydaje. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jedynie 1 jakos porzadnie wygladaj na zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tych pierwszych nie polecam, ostatnio kumpel takie kupił.. straszna tandeta, ostatnio wypadło mu szkło... po jezdzie na asfalcie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No to które polecacie ?? I czy będą pasowały?Chodzi oto czy będe coś widział w nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja bym kupił stąd:D http://allegro.pl/item206635704_honda_ns_1...esci_tani0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 hmmm zbyt piękne nie są... ale za to orginalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi