Wiertara Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mówiłem Ci że będzie mniej parował :P. Mój Vertigo na tej szybie paruje tylko w ostry deszcz. A tak btw. to lepiej poszukaj Cagivy :cool::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hehehe, Planet mi sie nie podoba a Mito nie wiem czy będę w stanie utrzymac :) Hunda rządzi :flesje: Heheh :buttrock: EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hehehe, Planet mi sie nie podoba a Mito nie wiem czy będę w stanie utrzymac :icon_question: Hunda rządzi :P Heheh :icon_mrgreen: EOT. Powiem tak, że szczerze mówiąc Mito też mi się bardziej podoba ;) Ale uznałem że płacić 30% więcej za inną "obudowę" (bo jak wiadomo, silnik, heble i zawiechy to samo) to trochę przesada. Z tego co widzę to też jesteś z dużego miasta i sądze, że będziesz latał w mieście więc radzę przemyśleć zakup ściga. Dla mnie latanie obudowanym ściegiem w mieście jest mało wygodne i dość uciążliwe. Teraz po tych kilku miesiącach z czystym sumieniem stwierdzam że dobrze że kupiłem nakeda ;) A co do utrzymania, to ceny są te same jak w przypadku innych 125 i są ogólnie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hmm zobaczę jeszcze co się trafi - niestety 6-10 letni motocykl w dobrym stanie jest kupic bardzo ciężko :icon_evil: 125ka którą kupię będzie używana w 60% w mieście i 40% w trasce, mam kumpla z Viadrem 125, więc będziemy jakieś traski robic :)Varadero odpada, bo nie nadąże za tatą na ZXR 400, więc w grę wchodzą tylko 2T :D Pees - W Planetce przy prędkosciach rzędu 100-140 km/h mocno zwiewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hmm zobaczę jeszcze co się trafi - niestety 6-10 letni motocykl w dobrym stanie jest kupic bardzo ciężko :crossy: 125ka którą kupię będzie używana w 60% w mieście i 40% w trasce, mam kumpla z Viadrem 125, więc będziemy jakieś traski robic :evil:Varadero odpada, bo nie nadąże za tatą na ZXR 400, więc w grę wchodzą tylko 2T :P Pees - W Planetce przy prędkosciach rzędu 100-140 km/h mocno zwiewa ? Mój ojciec ma V-stroma 650 i nigdy nie może mnie dogonić :icon_biggrin: :flesje: :biggrin:. Co do zawiewania to tak do 130km/h jest bardzo przyjemnie, a powyżej już ostro zawiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Mój ma ZXR 400 i po mieście nadążę (do 120 km/h), ale w trasie to wątpie - około 140-160 km/h jeździ ... Dzięki za info, nie róbmy już totalnego OT :icon_biggrin: Pozdr. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Mój ma ZXR 400 i po mieście nadążę (do 120 km/h), ale w trasie to wątpie - około 140-160 km/h jeździ ... Dzięki za info, nie róbmy już totalnego OT :banghead:Pozdr. Mój ojciec w mieście 50-60 km/h a na trasie 80-100 km/h :D :P :lapad: :clap: :D Sory za :notworthy: Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Wiertara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi