Adimoto Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam może powiecie mi jaka najlepsza bedzieświeca do Hondy CR 250 kupuje NGK ale po 3/4 dobrych jazdach pada i mnie to zrujnuje wkoncu :) Może możecie mi poradzić jaką do tego motocykal kupić świeczke :icon_biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wejdź na strone NGK tam jest cały spis do jakiego motoru jaka świeca, i chyba można tam odrazu zamówić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wejdź na strone NGK tam jest cały spis do jakiego motoru jaka świeca, i chyba można tam odrazu zamówić ;]Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi