awful Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ee dziwna dyskusja...zeby sie dowiedziec co jak (i co najwazniejsze:pod kim) odchodzi trzeba miec pewnośc,ze ta druga osoba też dzidowac chce a nie odkręci na maxa dopiero jak widzi,ze ty odkręciłes, a on juz 2jkę zapiął... bez sensu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja akurat bardzo lubie na swiatlach sie scigac. A ostatnio jak sie ucze na kółku to tez lubie sie pochwalic bo zawsze lubiłem patrzec na innych jak na gume stawiaja.Ja osobiscie lubie takie klimaty jak sie odwala po to zeszta mam plastika zeby mi sie żółta lampka świeciła przy zmianie biegów :bigrazz: Natomiast jak przed soba widze moto to zawsze dojeżdzam i buta....kazdy lubi poprostu inne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ja ostatnio jechałem z kumplem (ja na ogarze, kumpel na jawie 350ts) lecimy sobie te 70km/h wyprzedzają nas 2 ścigi i zwalniają i jadą z nami jakiś kilometr, potem na skrzyżowaniu jechaliśmy w inną stronę. poszaleć też można, ale w granicach rozsądku, nawet ja na ogarze czasami jadę po drodze jak po swoim placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacmiz Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 To moze ktos mi powie jak najlepiej ,raczej najszybciej :bigrazz: odchodzic ze swiatel.Na ile obrotow wkrecic czy cos innego trza zrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 To moze ktos mi powie jak najlepiej ,raczej najszybciej :lapad: odchodzic ze swiatel.Na ile obrotow wkrecic czy cos innego trza zrobic :icon_mrgreen:Zasada jest taka, że najlepiej przyspieszysz jak puścisz moto z obrotów przy, których ma najwyższy moment :icon_mrgreen: Problem taki, że jak to źle zrobisz to wylądujesz na dupie :icon_rolleyes: Musisz umiejętnie posługiwać się sprzęgłem i gazem...Mój ma najwyższy przy chyba 10k i ostatnio go puściłem z 6k to samochody dobrze nie ruszyły, a ja byłem pod następnymi światłami :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 znam to uczucie ale na roweze w korkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi