Baqu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 może taką nowość jak suzuki sx4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Subaru Justy albo Suzuki Swift... są to auta klony... wyglądają identycznie i są w wersjach 4WD. Oba koło 11 tys. zł z napędem na obie osie, ale zdarzają się też znacznie droższe. I jedyną wadą jest to, że jest ich naprawdę mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Fiat Panda 4x4. Przy sporadycznym korzystaniu nie powinien zdarzyc sie zepsuc :biggrin:, ma wysoko fotel i dosc wysoko zawieszony. Bylem pozytywnie zaskoczony wlasciwosciami jezdymi tego autka, choc nie jest to typowa terenowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Samurai albo SJ413 - spalanie w okolicach 10l Vitara to nie suv za około 8-10tys kupisz samuraia (kupisz tez za 4 i za 30 :) ) Nie wiem czy babcia jezdzila samuraiem? nie jest wygodny, maluch to limuzyna jesli chodzi o zawieszenie :D Pamietaj, że samurai normalnie ma naped tylko na tył. nie moze jechac cały czas 4x4. 4x4 tylko w terenie, na sliskiej drodze (snieg) itp. ale na twardej drodze nie. szkoda pisac :notworthy: podam Ci linka i tam znajdziesz o nim wszystko :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Pamietaj, że samurai normalnie ma naped tylko na tył. nie moze jechac cały czas 4x4. 4x4 tylko w terenie, na sliskiej drodze (snieg) itp. ale na twardej drodze nie. jechac moze tylko po pewnym czasie beda kosztowne wydatki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWL Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Się śmiejecie z babci za kółkiem terenówek :clap: W Anglii przeżyłem szok jak zobaczyłem ile tutaj staruszek (60-80 lat) jeździ fajnymi furami takimi jak: Range Rover, MR2, nie mówiąc już o innych mniej wypasionych samochodach :) . Trzeba przyznać, że babcie dają sobie radę :biggrin: Pozdrawiam Marecki. P.S. I jak, już samochód kupiony?sie smiej , ja widzialem w Holandii jak jakas starsza babcia wiek moze z 70 lat, wysiadajac z nowego Porshe podpierala sie laska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 temat zakończony, babcia już zakupiła Lagunke(niczego sobie 3.0 V6 :) ) , co do tego że Vitara to SUV to sory, ale chyba nigdy nie jechałeś, ta nowa nie ma takich właściwosci terenowych jak np. moja, z 92 roku, ma rozłączany naped, np.:-cała moc na tył-4*4-4*4 + reduktor , wszystko za sprawa drugiej dzwigni od biegow w kabinie. I uwierz że w terenie to sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi