Waldi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Bo jak dobrze pamietam ganaiłem za toba na zlocie u SS-a i chibaaaa to pamiatka po GPZ 900 Plakatufkiiiii :banghead: a ty i tak jeszcze nie dostałes tzw. BONUSA w postaci liscia .... za ta blizne..:icon_razz: :icon_rolleyes: mhaaa :D Ganiales do rozkladania namiotu :D Pie***le caly rusztowanie i namiot. Jednego bylem pewny... Brakowalo Ci odwagi zeby mnie uderzyc :D buehehehe :biggrin: A może pochwalisz się jak to w pewnej miejscowościWykonałeś stopa na srodku jezdni ( wcześniej wyprzedzajac Prota) :cool: jadać w grupie :icon_razz: :lapad: bueehehehe to tez bylo dobre... Ewidentna wina Prota ale, ze starszy to wzialem na siebie :D Teraz sie z tego smieje ale wygladalo to " brutalnie " Na kazdym krecik kopcu Prot tak sie wybijal posladami jak Malysz z progu. mhaaaa :D To byly czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 W tym sezonie tylko raz:wyprzedzałem dwa tiry a przed nimi schował się jakiś mały dostawczak. Niestety z przeciwka był już samochód i nie kalkulowałem jeszcze jednego obiektu. Zostałem na środku przytulając się do dostawczaka. Gość z przeciwka okazał się wyrozumiały - posunał się do krawędzi jezdni i nawet nie "otrąbił". Średnio przyjemne uczycie zostać na środku wiedząc, że z tyłu dwa tiry a bardziej wyhamować się już nie da. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ...A tak swoją drogą, nie sądzicie że z tymi skrzyżowaniami równorzędnymi jest niezły burdel? Najczęściej nie ma znaku "pierwszeństwo przejazdu" ale na bocznych jest ustąp pierwszeństwa - czasem widać odwrócony trójkąt i można się zorientować. Nieraz tak miałem, że w nieznanym terenie chciałem ustąpić jadącemu z prawej bo nie zauważałem ukrytego gdzieś odwróconego trójkącika. Można sobie tak stać i się tylko denerwować. A jak się zmieni taktykę w takich momentach na porównanie wielkości dróg - co ostatnio uczyniłem, to też się można przejechać - tylko tutaj już jest niebezpiecznie. mam takie same spostrzeżenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 :crossy: motórkiem to prawie sie nie zdarza czasem tylko jak ktoś wykonuje lewoskręt a kierunki włącza kostkami dłoni w trakcie skrętu :banghead: ... to bywa "ciepło" a że w tym miejscu podwujna ciągła to może drogowcy źle pomalowali :icon_eek: a tak poważnie w terenie zabudowanym staram sie jeździć w miare spokojnie bo posiadam żołwia i mam dla kogo żyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wstyd sie przyznac ale w moim przypadku jest tak ze mimo ze nie jezdze jakos agresywanie to lamie przepisy bardziej niz samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Na motocyklu nie da sie nie łamac przepisow. A tak szybko przyspieszamy, ze chyba nie wymuszamy co ?? Pozdrawiam !!!!! Edytowane 17 Czerwca 2007 przez NEVRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi