Kjujik Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Cytat z linka podanego przez zalozyciela tematu:"Mieszkańcy Rudnej licznie przybyli, aby podziwiać prezentacje poszczególnych motocykli, a były wśród nich: Yamaha Viagro, Yamaha Dragstar, Yamaha R46, Yamaha R1, Yamaha Fazer, Harley Davidson, Honda CBR 900 Fireblade, Honda VFR, Suzuki Intruder, Suzuki GS500, Suzuki GSX-R 750, Suzuki Bandit, Kawasaki Vulcan, Kawasaki Z1000, Kawasaki Nina, Kawasaki KMX, Derbi Senda, Junaki, Quady, Skutery i inne motorowery." Kolego ... oficjalna strona gminy a takie byki ? Trza zgłosić do poprawy a winowajcę niechaj powloką za HaDecja lub "innym motorowerem" :icon_twisted: :icon_biggrin: ;) ;) :eek: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazer:) Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Tak wiec panowie szykowac swoje malenstwa i jutro sie widzimy :icon_twisted:)))))))))) pozdro dla wszystkich:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Trzeba przyznać że impreza się udała.Sporo moto różnej maści.Mam nadzieję że zostanie wpisana na stałe w kalendarz imprez motocyklowych.Duże brawa dla organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Trzeba przyznać że impreza się udała.Sporo moto różnej maści.Mam nadzieję że zostanie wpisana na stałe w kalendarz imprez motocyklowych.Duże brawa dla organizatorów.No potwierdzam, było ok....tylko, ze w przyszłości trzebaby z noclegiem co by się piwka troche napić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Frekwencja przekroczyła 200 moto. Miejscówka na nocleg była wyznaczona. Narazie gromadzimy materiały, zdjecia beda w przyszlym tygodniu na www.sfcr.cba.pl w dziale wypady. Co tu wiecej... Zapraszam na następne :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam. Ponieważ odstawiłem żonę w wiadome miejsce ;) , znalazłem trochę czasu by wstawić zdjęcia z Rudnej.http://aiwadwa.fotosik.pl/albumy/219576.htmlPrzy okazji parę fotek z Chobienihttp://aiwadwa.fotosik.pl/albumy/220018.htmlPozdrawiam. Malina z Lubina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 No to i my potwierdzamy .Impra się udała. Zresztą nie ważne miejsce - ważna ekipa! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 No fakt impreza się udała :buttrock: Z tego co wiem tyo było ok. 170 motorów na placu. W paradzie jechało 105sztuk. Ale w sumie CK w Rudnej się postarało. Trochę z Grzesterem się też udzieliliśmy <skromny> :) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechoov Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witam. ja rowniez potwierdzam ze imprezka sie udala. kiedy jakas nastepna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 My robimy sobie małe spotkania klubowe w sumie. A coś większego może na zakończenie sezonu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazer:) Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Nio imprezka pierwsza klasa pzdr :crossy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 było klawo, jak tylko bede mial zdjecia badz co kolwiek wiedzial wiecej o zlocie to napewno podziele sie z wami tutaj Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Foty ze zlotu -> www.sfcr.cba.pl <- Zapraszam!! 137zdjęć + opisW dziale WSPÓLNE WYPADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 byłam kiedyś w Rudnej. Był to rok ... nie bede oryginalna ... 2012 :D tak przed wyjazdem do Chorwacji zahaczyłam Rudną. Dojechałam tam o 23.00 i ledwo znalazłam znajomych, padł mi akumulator i regulator napięcia...... ale mniejsza o to. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Cebeerko, ładny antyk żeś wykopała :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi