Damiano_2013 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ta porcelanowa kostka podłączona jeest do modułu ale wątpie żeby to była jej wina ja tez miałem potłuczona ale wszystko działało jak należy. Jak mozesz napisz mi jakie kolory kabli dochodzą do tej porcelanowej kostki to może wtedy ci cos wiecej powiem. A kable w module sprawdzaj całe czy przechodzi prąd:czarno-żółty- moduł cewka zapłonowazielony-masaniebiesko-żółty-cewka zbierajaca punkt załonu z magneta (taka mała)czrewono-czarny-duża cewka na stojanie dająca prąd na modułczarno-biały-połączone jest z ta porcelanowa kostka (chyba)mam nadzieje że ci pomogłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kable sprawdzilem i sa dobre. Modul zmienilem. Tą porcelanową kostke zmienilem i dalej nie ma iskry. Moze to ten magnes co daje iskre pod kolem magnetycznym??? Błagam pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Może być jeszcze Cewka która wytwarza napięcie i znajduje sie pod magnetem. Albo Czujnik Halla. Weź ściągnij magneto i posprawdzaj czy wszystkie przewody mają przejście. Tak poza tym ten modół na bank jest dobry ... Sprawdzałem go chyba z 3 razy i zrobiłem na nim jakieś 500km. jak byś chciał mam sprawny czujnik i cewke, bo na nich jeździłem i na bank są dobre. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi