jose1990 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam! Mam taki problem zajechalem honda w piatek pod dom i zgasla myslalem ze to paliwo, ale NIE. Zapalilem ja i miala tylko wysokie obroty, a na niskich gasla. Wiec pomyslalem ze to swieca. Postawile moto w garazu. Wczoraj go odpalam to samo. Przejechalem jakies 2 km zgasl i nie ma iskry. Zmienialem swiece, ale to nie wina swiecy. Co to moze byc??? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 jak jużnie ma iskry to prawdopodobnie modół zapłonowy. Sprawdź to . Sprawdź przewody, wtyczki, i czujnik halla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 jak jużnie ma iskry to prawdopodobnie modół zapłonowy. Sprawdź to . Sprawdź przewody, wtyczki, i czujnik halla. A miales taki sam przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Palenie się modułów w tych motocyklach nie jest żadkością więc pewnie to bedzie u ciebie jesli to nie jest jakaś drobnostka typu odlączony kabel... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tak, z tym że to było jak motor, a właściewie modół zamukł. i wtedy to już lipa ;/ Ale okazyjnie kupiłem 3 moduły z czego dwa były dobre ;P I teraz jeżdze z zapasowym w schowku ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Tak, z tym że to było jak motor, a właściewie modół zamukł. i wtedy to już lipa ;/ Ale okazyjnie kupiłem 3 moduły z czego dwa były dobre ;P I teraz jeżdze z zapasowym w schowku ;P Ktoro to jest modul to pod kolem magnetycznym czy to pod bakiem (ta biala kostka)? Najlepiej jak by ktos mi fotke wyslal. Edytowane 13 Czerwca 2007 przez jose1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 To jest kostka pod bakiem taka podłuzna, i do nie jej przychodzi jedna kostka w której jest 5 styków albo dwie kostki w jednej są dwa przewody w drugiej cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 To jest kostka pod bakiem taka podłuzna, i do nie jej przychodzi jedna kostka w której jest 5 styków albo dwie kostki w jednej są dwa przewody w drugiej cztery Taka ta porcelanowa?? czy normalna tak w gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) jaka porcelanowa ?? To chyba o jakiś rezystor Ci chodzi. To jest taka prostokątna z plastiku. Jutro wrzuce fotke, to zobaczysz. Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Moduł jest to brązowa lub czarna kostka pod bakiem w takim jakby gumowyk "kapturku"... W tej aukcji jest fotka jest to ostatni element na pierwszym zdjęciu http://www.allegro.pl/item204849960_instal..._nsrns_1mb.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tylko nie kupuj u tego frajera z tej Aukcjii !!To jest oszust!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Tylko nie kupuj u tego frajera z tej Aukcjii !!To jest oszust!! A ty masz dwa nie odsprzedal bys mi tego zapasu? Ile bys za niego chcial? Jakbys sprzedal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Powiedzmy tak, sprzedam Ci go w przyszłym tygodniu jak spyle motor i nie bedzie mi już potrzebny, bo na razie musze go odpalić i w razie czego musze mieć ten zapas. Ile za niego dasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Powiedzmy tak, sprzedam Ci go w przyszłym tygodniu jak spyle motor i nie bedzie mi już potrzebny, bo na razie musze go odpalić i w razie czego musze mieć ten zapas. Ile za niego dasz ?? No nie wiem, po ile cos takiego chodzi, ze 30 zeta z przesylka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No nie wiem, po ile cos takiego chodzi, ze 30 zeta z przesylka? :icon_eek: :buttrock: :banghead: :crossy: :icon_mrgreen: Za taki moduł zapłonowy trzeba dać ok 100zł a nie 30zł... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi