green Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 K...a Ja dopiero jutro :biggrin: h.j Mnie strzela.Ale o 5 rano ale Muszę tam byc i gorzałkę pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Mój mąż pojechał, trochę ludzików jest bo dostał 236 numerek przy wjeździe na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Niedawno ( 22,30) wyjechal z Pily trajka66 z kumplem Piterem na pace , ot tak by przejechac sie na zlot do Polanowa ;] Jechalbym z nimi ale niestety jutro rano do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śpiewak Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 no cóż,ja byłem i absolutnie nie żałuję :icon_evil: zostałem na noc mimo że tego nie było w planach hehe :biggrin: szkoda że tak wiało ale i tak było OK :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Imprezka wyszła super. Pdało troche w piątek (zmokłem jak szczur zanim dojechałem) i w nocy z soboty na niedziele. W dzień było oki. kilka razy pokropiło to wszystko :biggrin: Potwierdziło sie że zlot w Polanowie jest jednym z lepszych zlotów w kraju :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 zlot rewelka. Faktycznie pogoda nie byla jaks super, ale zabawa i atmosfera bla zajebista. Ludzi tez najechalo, pytalem na bramie sprzedali prawie 1000 wejsciowek i to w taka ch.........owa pogode. KOlejny raz jestem pod wrazeniem tego zlotu. Pozdrawiam Outlawsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 a ja w tym roku dałem dupy i byłem bez motocykla w piątek i sobote ;( ale cóż, bez ubezpieczenia i lamp na oponach kostkowych w deszczu ciężko by było ale i tak było zaje*iscie !!!ze strat odnotowaliśmy mały pożar instalacji w streecie kumpla no i znajomy zaliczył małą glebe łamiąc sobie przy tym obojczyk ;( Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Robak- Leon dojechał bez problemów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 POLANÓW 2007 rewelacja. Bawiłem się zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Robak- Leon dojechał bez problemów??no właśnie jak tam leon??mieliśmy obok was namioty i troche przy ognisku razem posiedzieliśmypamiętam że leon miał problemy z instalacją ale stary poczciwy gixer chyba dowiózł go do domupozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymonka Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ... zlot w Polanowie zaliczony ale tylko do soboty rano....ale Oddział grał i o to chodziło!!!!! :icon_razz: w sobotę wieczorkiem już byłam w Pobiedziskach... z zlocie u Rumcajsa.....co za weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Leon dojechał o własnych siłachżałuje, że nie zostałem na sobotnia noc ... ale nie tylko na zlocie można się dobrze bawić :icon_twisted: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi