matmad Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam. moj problem jest nastepujacy: jechalem sobie przez okolo 3km z predkoscia 60km/h i pozniej chcialem wrzucic na kolo i jak dalem gazu ona zaczela przerywac i zgasla. odpalila po jakis 15min. i pojechalem do domu. podchodze rano, odpala jak zawsze elegancko. rozgrzalem silnik jak zawsze, siadam, chce ruszac i gasnie. nie chciala za nic odpalic i teraz nie mam pojecia co sie z nia dzieje;/, prosze was o pomoc. swiece dzien wczesniej wymienilem na katalogowe. motorek tydzien po pelnym serwisie wraz z wymiana oleju, filtrow. naprawde nie wiem o co chodzi tym bardziej ze jnie znam sie na "pradzie". pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 sprawdz polaczenia kabli wysokiego napiecia z cewkami i swieczkami, kabelek masujacy. wylacznik zaplonu, czujniki przy stopce i sprzegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam. moj problem jest nastepujacy: jechalem sobie przez okolo 3km z predkoscia 60km/h i pozniej chcialem wrzucic na kolo i jak dalem gazu ona zaczela przerywac i zgasla. odpalila po jakis 15min. i pojechalem do domu. podchodze rano, odpala jak zawsze elegancko. rozgrzalem silnik jak zawsze, siadam, chce ruszac i gasnie. nie chciala za nic odpalic i teraz nie mam pojecia co sie z nia dzieje;/, prosze was o pomoc. swiece dzien wczesniej wymienilem na katalogowe. motorek tydzien po pelnym serwisie wraz z wymiana oleju, filtrow. naprawde nie wiem o co chodzi tym bardziej ze jnie znam sie na "pradzie". pozdrawiam. Gaśnie po załączeniu biegu? Jeśli tak, to sprawdź czujnik podstawki bocznej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmad Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Gaśnie po załączeniu biegu? Jeśli tak, to sprawdź czujnik podstawki bocznej. Pozdrawiam ona w ogole juz nie pali. na pewno nic ze stopka!! w ogole iskry na kablach nie ma. bylem teraz w garazu, wkrecilem swiece, zalozylem filtr powietrza i odpalila. nie mialem baku zalozonego i na chwilke tylko. mam teraz reke zszywana i ograniczenia mam co do majsterkowania. musze wziac kumpla zaby bak mi przytrzymal to zabacze jak jest ciepla czy zgasnie. pewnie ktorys kabel nie laczyl bo ruszalem wszystkie... Edytowane 11 Czerwca 2007 przez matmad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi