stormraider Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Wspolczuje wrobienia,wracaj do sprzedajacego i mu łopatologicznie wytlumacz jaki to rok i pojemnosc. Mimo to gratki sprzeta,bo sie prezentuje conajmniej bardzo dobrze. Pozdrawiam :D Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 2001 ani 2002 to nie jest jesli te chłodnice sa orginalnie czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Heh ja wiedzialem ze to nie 450 :) ale i tak za cene 7 tys sie chyba oplacalo ;] Dobra piepszyc jaki to roczniki bo sie w koncu za chwile znowu zaczna wszyscy klucic wazne ze jest fajnie ciagnie i idzie czy przypiepszyc :DModel 426Po przesiadce z 2T jestem cholernie milo zaskoczony motocykl ciagnie od samiutkiego dolu a przyspiecza nieziemsko Tylko narazie ciezko mi go jakos wyczuc ale no w sumie pierwszy dzien i kumpel na Dr 350 bral mnie jak chcial ale mam niadzieje ze niedlugo troche nadrobie :lapad: Tym bardziej ze ida wakacje i duzo czasu do jazdy :( Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Mario_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 GraTy :icon_twisted: :( :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africashox Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 gratki gratki niech służy maszyna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Gratuluje :crossy: Mi to sie widzi na 00-02 pzdr.. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi