Eulem Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam!W ten weekend kupiłem Honde NX 125 - to mój pierwszy motor, nie licząc motoryny 15 lat temu :DPonieważ właściciel zapewniał, iż w motorze wszystko jest ok. i on w tym roku zrobił tylko 120 km - moja czujność wzrasta i mam pytanie - chcę zrobić przegląd i wymianę płynów:- jaki olej wlać do skrzyni, a jaki do silnika? + co polecacie- na co zwrócić uwagę? - sprzęgło? - proszę Was także o różne opinie na temat tego motoru, jeśli mieliście z nim styczność. Poszukuję też literatury dot. tego motoru. Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maliniakosGFR Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam!W ten weekend kupiłem Honde NX 125 - to mój pierwszy motor, nie licząc motoryny 15 lat temu ;)Ponieważ właściciel zapewniał, iż w motorze wszystko jest ok. i on w tym roku zrobił tylko 120 km - moja czujność wzrasta i mam pytanie - chcę zrobić przegląd i wymianę płynów:- jaki olej wlać do skrzyni, a jaki do silnika? + co polecacie- na co zwrócić uwagę? - sprzęgło? - proszę Was także o różne opinie na temat tego motoru, jeśli mieliście z nim styczność. Poszukuję też literatury dot. tego motoru. Możecie coś polecić?NA www.125.pl chłopaki śmigają na takich sprzętach, zapytaj tam. oraz wejdź tu(podstawowe dane tego motoru):http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_nx125%2088.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi