heartless Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Jak nie zapytacie sprzedającego, to się nie dowiecie :) A tak swoją drogą, do założyciela tematu - na moje niewprawne oko to jest LEWA laga :lapad: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez heartless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 TyTyRy to chyba powinna mieć harmonijkę na ladze a nie szmatex'a jakiegoś panie... ttr oryginalnie nie ma nic tylko plastikowe osłony jak w upsidedown szmata była czasowo bo po prostu wyjebało mi simering a nie miałem kiedy zrobić i tak jeździłem a potem zrobiłem i założyłem osłony co zresztą możesz zobaczyć na bikepics Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi