MTX125XR2 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ostatnio mam problem z odpaleniem swojej hondki z kopa gdy dzien dwa postoi, zawsze odpalal od kopa ewentualnie od dwoch teraz nie chce za bardzo musze go pchnac lekko i dopiero pali. nie wiem czy moze miec wplyw to ze ostatnio niechcacy zjechalem go do zera i zabralko mi paliwa i mogl troche syfu dostac do srodka bo raczej mieszanka chyba nic do tego nie ma ?? jak myslicie /? macie jakies lekarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Jesli efekt sie pogarsza (na zimno coraz dluzej trzeba kopac) to zapewne tlok do wymiany. Teraz radze sprawdzic kompresje oraz czy zapala po bezposrednim dolaniu benzyny pod swiece. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTX125XR2 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Nie no tlok jest nowka jak i pierscienie i sworzen takze to powinno byc ok na zimnym mozna sobie kopach raczej do woli to sie zrobilo po tym jak benzyny mi zbraklo moze swieca dostala syfu albo gaznik ?? Edytowane 9 Czerwca 2007 przez MTX125XR2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Hmpf... A dobrej jakosci ten tlok?? Bo moze sam pierscionek sie ukruszyl... Pokop na zimnym troche, wykres swiece i zobacz czy dochodzi benzyna i jak wyglada swieca. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTX125XR2 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ok sprawce najpierw swiece i dla pewnosci sprawce gaznik a tlok z tego co wiem to dobry jest nie znam sie na firmach ale byl sprowadzany na zamowienie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 :icon_exclaim: Jeśli masz problem z odpalaniem to proponuje wymienić świece i to jest bankowe że świeca poszła ale moge sie mylić, przeczyść gaźnik i filtr powietrza i jestem pewien że bedzie chodził tak jak powinien tylko zobacz w katalogu jak powinna być świeca i o takiej ciepłocie zamów Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi