kawasaki454 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 WitajcieWzorem innych "zrzeszonych" namawiam na zrobienie "listy" włascicieli trajek w celu wymiany informacji i "myśli technicznej".Napewno każdy z uzytkowników takich trajek jest kopalnią wiedzy którą może się podzielić. Moja trajka jest na Garbie 1600/71r.kapcie - tył 295/50/15, przód 150/50/17. Obecnie w trakcie robienia elektryki a później upiększania, ale bez przesady. Jestem "młodym" adeptem - właścicielem trajki ale ze sporym starzem motocyklowym. Niestety wypadek spowodował konieczną zmianę pojazdu i obecnie próbuje pomykać na trajce. Jestem też na Garbomani i Garbiarni z uwagi na silnik.Jeżeli temat kogoś interesuje proszę o dołączenie się. Jeżeli znacie jakieś inne fora o trajkach podajcie namiary.Pozdrawiam.Jurek -traja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czy nie lepiej, abyś przeniósł to do działu ''chopper, cruiser'' ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi