tgame Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mam mały problem z gaznikiem mikuni 35 mm zamonotwałem go do Cagivy Mito Evo 125 (jest to orginalny gaznik tylko montowany w rzadko ktorej mito - normalnie jest dellorto 28mm) i tak wyszko zamontowałem do filtra nie dochodzi lewe powietrze, gaznik przeczyscilem i wyregulowalem i odpalalam bez ssania a obroty rosna i tak jak na ssaniu powoli maleja :O Na poczatku myslalem ze tak bedzie za pierwszym razem, ale okazalo sie, ze tak jest caly czas. Problem jest tez z tym ze jak jest dosc dokrecona srubka od powietrza to motocykl na 1nce powyzej 7 tys sie muli (tzw. stare paliwo sie przepala, bo pozniej jak znow wroce na 1nke motocykl juz tej dzirury nie, ale po pewnym czasie jest to samo i tak w kółko) - wiec zaczolem grzebac przy pływaku i ustawilem zeby bylo w tej komorze mneij paliwa - jakos to pomoglo moge bardizej dokrecic ta srubke ale nie do konca - najbardziej mnie jednak niepokoi problem wzrostu obrotow na zimnym silniku... Z góry dziekuje! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 lewe powietrze mój drogi kolego... najprawdopodobniej miedzy kruccem sacym a gaxnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgame Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nie ma szans miedzy kroccem ssacym a cylinderem mam jeszce membrane i to wszystko jest przykrecane 4 srubami i wszystkie przykrecalem wiele razy bardzo mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi