WLD_Wlodi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam. Mam głupie pytanie....otóż......Co daje płetwa w kasku enduro :biggrin: :) www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 nic / szpan ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 lans :biggrin: oraz przy prędkościach powyzej 180 ustalenie głowy :) http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 lans :) oraz przy prędkościach powyzej 180 ustalenie głowy :) 180km/h w terenie :biggrin: :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 180km/h w terenie icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif no co, w Dakarze tyle latają Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 no co, w Dakarze tyle latają czy ja napisalem ze to jest niemozliwe :icon_twisted: tylko dla mnie to hardcore jechac juz 150km/h a co dopiero 180 km/h :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 lans+ ochrona od słonca... bynajmniej mi sie tak widzi w tym kasku :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 lans+ ochrona od słonca... bynajmniej mi sie tak widzi w tym kasku :notworthy:Chyba Ci się z daszkiem pomyliło? :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ochrone przed sloncem i wyglad calego kasku bez niego jest zupelnie beznadziejny :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 no i oczywscie daje jakies 5km dla motoru :biggrin: i tobie poprawia kondycję :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Płetwa daje podobno stabilizacje podczas jazdy przy wiekszej predkosc. Jednak znajomy mial taka orginalnie w kasku i jako amator nie zalwazyl roznicy. A co do szpanu to juz bym wolał irokeza :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Chyba Ci się z daszkiem pomyliło? :clap: No tak... sory A czy taka płetwe moza dostać tak jak irokeza?? bo dość fajnie to wygląda... :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi