Gość Anonymous Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 nie muszisz opłacać, ale podbić taką dużą pieczątke to trzeba iśc... ale z tym to nie ma problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 ok bylem w urzedzie i zarejestrowałem grata :D mam czasowy dowód i za miesiac moze odbior stałego. Tylko dzisiaj nie udało mi sie ubezpieczenia zpłacic, jak zrobie to jutro to jaką karę płace :?: :?: :?: :?: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 teraz to chyba za późno na takie pytanie... ale nie ma żadnej kary... pozatym co ty nazywasz złomem?? pomyśl, niejeden chciałby taki "złom" mieć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 no w sumie simsonek jest spoko, dzisiaj wyprostowalem mu kierownice 8) tylko wał mi chyba siada czyli pora na zmiane engine'u Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Czytam i własnym oczom nie wierzę. Jak można własne moto złomem nazywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 TO całkiem normalne :DGdy jeździ to się nazywa bzyczek (skąd ta nazwa przylgnęła - nie wiem :D ), a gdy w czasie jazdy się coś zepsuje to wyzywam go od złomów - taki odruch :DNo ale gdy po takim "uszkodzeniu" wracam do domu i odstoi chwile to nie nazywa sie bzyczek ani złom, tylko pszczółka :D . Ale w moim przypadku słowo pszczułka występuje tylko w parze z "zepsuła się" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Za mało z nią gadasz w czasie jazdy i ci się buntuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Może i mało gadam, ale jej pozwalam się "odzywać" (ehh ten pusty wydech i do tego 2-sów :D - jest głośno :D :? :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 hmmm ja z kolegami nazywam samochody, motory potocznie złom ew szrot 8) a co do tej rejestracji to cos sie dzieje jezeli oplacilem go jeden dzien po rejestracji?? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 Możesz rejestrować na siebie ja miałem na siebie zarejestrowanego simsona mając 16lat! ZERO PROBLEMÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 dobra ludzie mam juz papiery tylko co z tym ubezpieczniem, oplacilem je dzien po rejestracji :?: :?: :?: :?: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 nie ma problemu... ja też tak zrobiłem... ale to troche inna sytuacja... nie musisz sie martwić... jak pogoda pozwoli to śmigać do bulu (albo skończonej wachy w baku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 pewnie ze mozna...ja mam na siebie zarejestrowany juz trzeci motorek a mam dopiero 17 lat...pierwszy motor byl na mnie zarejestrowany jak mialem 14... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi