jajewa777 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam, mam pytanie :lalag: Ile kosztuje zarejestrowanie sprowadzonego motoru. (chodzi mi o motorower) :) ( i chodzi mi o cały koszt rejestracji, tablice dokumenty przetłumaczenie itp.) :banghead: I co trzeba po kolei i zrobić by zarejestrować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam, mam pytanie :P Ile kosztuje zarejestrowanie sprowadzonego motoru. (chodzi mi o motorower) :D ( i chodzi mi o cały koszt rejestracji, tablice dokumenty przetłumaczenie itp.) :cool: I co trzeba po kolei i zrobić by zarejestrować ? trzeba miec troche oleju w glowie zeby wejść w szukajke i znaleśc 936 takich samych tematów jak twoj.Kiepsko kolego zaczynasza.Pocztaj troszke o zasadach na forum , zobaczy przyklejone tematy, poprzelądaj archiwum wyszukując interesujace cie tematy, a jesli nadal chcesz cos wrzucić na foum to wpisz to jeszcze 10 razy (w roznej konfiguracji) w opcje szukaj, a jak nie znajdzie to wtedy zapodaj na forum. pozdodzenia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mnie to wyszło ca. 400zł. Nie mniej jednak miałem tanie tlumaczenia - po kosztach, więc może wyjść 400-500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi