Bandzior Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mercedes E-klasa, skąd ja to znam . . . :biggrin: ważne, że jesteś w jednym kawalku. pozdrro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Tiaa na wesoło opisze jak to dzisiaj jadac do pracy ,zaliczyłem KOLEJNY samochód ( 2 sztuka) Jest taka wąziutka droga z kostki Bauma między ulicą Klaudyny a stacja paliw neste na trasie Toruńskiej . gdzie oszczędza się pare kilometrów co by ssię przebić na tzw. miasto...Zawsze tam tędy śmigam.. Sytuacja :jade sobie za E- kasa powoli . kolo lat cyrka 25 .. zatrzymuje się Merc i ja bo już pacjęt jedzie ta drogą.z przeciwka i nie ma szans na mijanke . Ale widze jak kolo ,,wkłada" wsteczny i cofa na mnie .........!!!!!!!!! Ja klakson do oporu ..nic tylko bum...... hehehe Chyba zauważył ..... że cięzko mnie przepchnąć ( specjanie na hamulcu stałem) Wyskoczył z samochodu , ja oczywiście też zlazłem bo myślałem że trza bedzie ,,stempel" kolesiowi postawić na twarzy.Ale zaraz pierwsze pytanie CZY NIC MI SIE NIE STAŁO I CZY MOTO OKI.. Ja mówie że akurat kołem trafiłem w spojler tylni i chyba sie mu wgniecionko zrobiło... i jakies lekkie pęknięcie.... a mój tylko opona się podgieła ( felga cała ) O to DOBRZE .. PRZEPRASZAM PANA....No ja mu mówię ..NO MYŚLE BO JAK NIE SŁYSZAŁEŚ KALAKSOU TO PRZYNAJMNIEJ DOBRZE ŻE POWOLI COFAŁEŚ" Po chwili mówie ,,jedz człwoieku i czasem patrz w lusterka jak cofasz" koleś popatrzył na swoje straty , wsiadł i odjechał.. Także. cały czas jestem w przekonaniu jak się nie ma ,,zbroi" przed kołem trza mieć koło minimum 21" bo przynajmniej wysoko sięga... Z tym lekkim humorem i uśmiechem na twarzy Życzę miłego dnia i śmiganka ... pogoda dopisuje.. Eeeee czyli luzik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 definitywnie wina samochodziarza, ALE "Chyba zauważył ..... że cięzko mnie przepchnąć ( specjanie na hamulcu stałem) " kamaaaaaaaan............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 definitywnie wina samochodziarza, ALE "Chyba zauważył ..... że cięzko mnie przepchnąć ( specjanie na hamulcu stałem) "kamaaaaaaaan............. mhmm przy takim zdarzeniu lepiej działa dla odmiany hamulec tylni. :D Zawsze można się też nogami zaprzeć ...kotwicę zarzucić :icon_razz:;) ciekawe jak będzie wygląała gsxefa ze szprychowanym 21" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dobrze ze nic sie nie stalo ale przeciez Afryka to pancerny sprzecior :icon_mrgreen: Takie chodzą wieści ............ zwłaszcza hmm pod 2oo w Wawie.. był taki crash test....... niestety z udziałem AT... Jak sobie widok przypomne to się zastanawiam jak on wyszedł z tego bez większych usterek( znajomy oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 nowy masz szczęście że to nie był jakiś p.......y TIR bo by tobą pozamiatał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi