ribu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 WitamPo zapoznaniu się z archiwum na temat napinacza rozrządu w modelu F4 nie udało mi się znleźć jednoznacznej odpowiedzi czy napinacz z CBR600 RR 03` będzie pasował do F4 ? Czy ktoś wie, czy napinacze w RR też miały takie same problemy jak we wcześniejszych modelach ?Z góry dzięki za odpowiedzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Raczej nie będzie pasował bo firma APE która produkuje napinacze manualne do wiekszości sprzętów podaje 2 różne modele jeden do f4 drugi do RR. Znalazłem ostatnio na amerykańskim forum post w którym gość miał problemy z napinaczem w firebladzie z 2005 roku ???. Wygląda na to że firma do tej pory nie uporała sie tak do końca z tym hondowskim babolem. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Raczej nie będzie pasował bo firma APE która produkuje napinacze manualne do wiekszości sprzętów podaje 2 różne modele jeden do f4 drugi do RR. Znalazłem ostatnio na amerykańskim forum post w którym gość miał problemy z napinaczem w firebladzie z 2005 roku ???. Wygląda na to że firma do tej pory nie uporała sie tak do końca z tym hondowskim babolem. ale za to uporali sie motocyklisci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ribu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 To może sama sprężyna od RR będzie pasować do F4 ?-zakładam że jest mocniejsza i wytrzymalsza :biggrin: Powiem wprost-troche mi zależy na czasie, a że pod ręką moge mieć w miare szybko napinacz od RR to kombinuję jak koń pod górkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mozsze sprobowac, ale proponuje proste przerobienie napinacz od fzr i bedziesz mial to z glowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi