Damiano_2013 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Damiano wielkie dzięki za manuala;) innym oczywiście też za cenne info. Pozdr... A proszę Cię bardzo :icon_razz: Słyszałem o zaspawawyaniu tego ale jak wszyscy wiemy nie będzie to dobre rozwiązanie bo nigdy nie dorówna sie fabryce ogólnie najprościej i najlepiej kupic inne... jak nie od gpz-ta 500 to te same gażniki są w GPZ1000 RX... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejugs Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam,dzisiaj zajżałem do swoich gaźników w KLE (mam silnik od GPZ500) i faktycznie sa otworki,ale te przetłoczenie na pokrywkach w sumie tez jest tylko ze albo nie wiem jak ono wyglada albo z tego co obadalem to ono w niczym nie przeszkadza jesli nawet nie pomaga,czy ma ktos moze jakies blizsze informacje jak powinny wygladac te pokrywki? z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi