Skutman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam do kupienia Aprilię Leonardo 125 4t.W skuterze po rozgrzaniu silnika zapala się kontrolka ciśnienia oleju.Czego może to być wina??Jaki koszt byłby naprawy w najgorszym wypadku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) dobrze to nie wróży mogla popma oleju pasc mialem jakis czas temu leonardo ktore z niemiec sprowadzilem po jakims czasie tez mi sie zapalala kontrolka oleju na cieplym silniku ....co sie okazalo wystarczylo wymienic filtr oleju i olej i bylo wszystko wporzadku nie wiem jak jest w tym przypadku ale leonardo ma maly papierowy wklad filtracyjny ktory sie szybko zapycha wiec moze to byc pierdola ale pewien tego nie mozesz byc Co do naprawy ceny czesci sa strasznie drogie brak zamiennikow tylko orginal jak wymienialem zawor wydechowy to zaplacilem 380zl za sztuke i czekalem miesiac czasu na niego Edytowane 4 Czerwca 2007 przez mati27d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skutman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A stuki z okolic cylindra, to co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ten model silnika ma bardzo slaba glowice sprawdz najpierw luz zaworowy na ssacym i wydechowym sa po 0,05 jak dobrze pamietam oraz zobacz jak sie maja lozyska rolek na dzwigniach zaworowych bo tez wymienialem po przebiegu 12tkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skutman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No wiec w najgorszym wypadku jaki byłby koszt tej naprawy.Bo mam okazje kupić ja za 2200zł ale niechce sie wpakować w koszta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 kompletny remont glowicy na nowych czesciach okolo 1500zl uzywana sprawna glowica ok 800zl ja swoja leonardo 125 z 97 roku sprzedalem za 2300zl w pelni sprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skutman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kur... niema to jak mieć szczescie ja niemoge zadnego fajnego skutera 125 znależć poniżej 3tys,a tu kazdy mówi ze sprzedał tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 a do jakiej cie kwoty interesuje skuter kolega ma yamahe yp 125 do sprzedania z 2003r z przebiegiem okolo 12tkm ma ja od nowego i calyczas byla serwisowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skutman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Najlepiej do 3,5 tys i najlepiej zarejestrowana w Polsce,a ile kolega sobie życzy bo moze da rade coś skombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 no on chcial cos kolo 6 tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skutman Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 teraz chyba kupie yamahe majesty 125 na motorower za 4700zł 99r 13tys przebiegu.Na co zwracać uwage przy oględzinach takiego pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi