maloszybki Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Chodzi o schematy do pierwszego i drugiego modelu.Proszę podać link w wątku, albo dać znać. gg: 7979895mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 zajzyj na http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloszybki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Założyłem topic na forum i czekam. Mam nadzieję, że do soboty będę miał wszystko :notworthy:. Najważniejszy dla mnie jest schemat do VFR z '86 roku. Swoją drogą, Mosue, ile byś chciał za wszystkie serwisówki z Twojej kolekcji? Kumpel ma obrót na motorach, więc trochę serwisówek by się przydało. Do tej pory brałem z różnych stron, ale jeśli da się od Ciebie załatwić, to będzie wygodniej :flesje:. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez ogor_89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak chcesz o tym pogadac to dawaj na gg a nie na forum publiccznym :( Jeszcze mnie ktos za kratki posle ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloszybki Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam wszystko. Dzięki Mosue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi