Gość filip1 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam Czy już macie konkretne daty?Pytam bo mam w sumie wszystko w pogotowiu z wyjątkiem wolnego, które z dnia na dzień mogę jednak dostać.Jeżeli będę mógł to prawdopodobnie w ostatniej chwili i do polowy trasy. Jest też taka opcja że pojadę mimo wszystko sam ale wtedy noclegi i parkingi a więc większe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 moj motocykl predany. Ja odpadam. Ale juz umowilem sie na przyszly rok ze znajomymi, wiec sierpien 2008 jak Bozia da dozyc na 100%. A jak sie uda to moze i jeszcze w tym roku do Lwowa skocze z kuzynem, ale wtedy juz samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Oj nie wiem czy nie przegięliście z tymi długościami przebiegów dziennych. Tam niektóre drogi wyglądają tak jakby ktoś zapomniał na nich asfalt rozlać. Ambitnie podeszliście do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Oj nie wiem czy nie przegięliście z tymi długościami przebiegów dziennych. Tam niektóre drogi wyglądają tak jakby ktoś zapomniał na nich asfalt rozlać. Ambitnie podeszliście do tego. Poważnie tak źle. Ja mylalem o jeszcze wiekszych przebiegach aby wiecej zobaczyc w krótkim czasie. W polsce dziennie robię nieraz od 500 do 700 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi