wojtekkkk Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) A moja propozycja jest następująca: - wyjazd w okolicy 27 VIII na około 12- max 14dni- trasa patrz poniżej- moje moto to XJ 600S- super jeśli uda się zmontować jakiś spory skład - trasa przez: Lwów, Kamieniec Podolsk, Chocim, półwysep krymski, Zaporoże, Lwów, Rzeszów pozdrawiam. Wojtek tutaj podsyłam link do planowanej trasy: http://camella.pl/test/wyjazd.html Edytowane 1 Lipca 2007 przez wojtekkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ooooo, może wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 na tak długo raczej nie dam rady ale możn by sformować dwie grupy. Jedna do połowy trasy i powrót a druga dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 jestem otwarty na propozycje, a narazie przygotowuję moto. Im większa ekipa tym raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 jestem otwarty na propozycje, a narazie przygotowuję moto. Im większa ekipa tym raźniej To szukaj jeszcze na innych forach. Ja dałem na transalpclubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) odświerzam wątek: wyjazd na Krym w okolicy 27 sierpnia, na około 2 tygodnie Kto chętny - dawać znać. pozdrawiam. Wojtek Edytowane 22 Lipca 2007 przez wojtekkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 chętny jestem, ale w tej chwili dla mnie jeszcze zbyt wcześnie, zeby mówić, że będe na 100% jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ja mogę kilka dni przesunąć żeby się zgrać... , ale po 26 VIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 chętny jestem, ale w tej chwili dla mnie jeszcze zbyt wcześnie, zeby mówić, że będe na 100% jechał. Ja nadal jestem napalony ale tak jak mówię szlakiem pierwszej edycji lub trochę krótszym. 3 września prawdopodobnie w lublinie będę miał egzamin więc od tego terminu będę się dostosowywał do innych choć u mnie w pracy i na moim stanowisku ciężko zaplanować urlop.Groszek a jak we wrześniu z noclegiem w namiotach? Chyba odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ok, podbijam. To kto jest chętny na wyjazd w sierpniu? Tak na tydzień, trochę więcej, zachodnia Ukraina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 wchodzę, tylko kiedy??, muszę urlop załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 zobaczmy ile jeszcze osób się zgłosi. Mi najchętniej tak od 15 sierpnia, żeby jeszcze była szansa w miarę na ciepło trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ja już wiem że dam radę od 31 - 1 września.A co do pogody to właśnie wrzesień jest na Krymie optymalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Czyli jakie plany trasy, ile dni. Może przesunę ten egzamin na inny miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 trasa:Przemyśl -Lwów- Kamieniec Podolski - Chocim - Odessa - półwysep krymski i z powrotem czas : max 12-13 dni, wyjazd około 1.09wstępny harmonogram: (wyjazd z Rzeszowa)dzień 1: dojazd do Lwowa 240kmdzień 2: zwiedzanie Lwowa dzień 3: dojazd do Kamieńca 274kmdzień 4: zwiedzanie Kamieńca i Chocimiadzień 5: dojazd do Odessy 484km - może być ciężkodzień 6: zwiedzanie Odessydzień 7 : dojazd na półwysep krymski - Krasnoperekopsk 430kmdzień 8,9,10: zwiedzanie: Sevastopol, Jałta itd..dzień 11: powrót pokonanie połowy drogi do Lwowa, czyli 520kmdzień 12: powrót druga połowa drogi do Lwowa, czyli kolejne 520kmdzień 13: dojazd do Rzeszowa: 240km W sumie jakieś 3100 km spanie w namiotach lub na kwaterach. Mam informację, że we wrześniu ceny na Krymie znacznie WZRASTAJĄ, prawdopodobnie wówczas zaczynają odwiedzać zamożniejsi WIELCY BRACIA..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi