Soft Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Czy macie jakiś patent na problem taki - że skórzane spodnie matują lakier na bokach zbiornika.Wyciera się po prostu..... Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Czy macie jakiś patent na problem taki - że skórzane spodnie matują lakier na bokach zbiornika.Wyciera się po prostu..... Co robić ?No ja to mam na boczkach puszki aku. Dlatego często je pastuję/woskuję. Patent? Może w newralgicznych miejscach przyklej folię przeźroczystą (papierniczy), albo mniej ściskaj zbiornik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mozna w tych miejscach na baku przykleić folie bezbarwną lub skóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja jak jadę w skórzanych spodniach (zwłaszcza w towarzystwie motocyklistów na FJR,czy ST4, gdzie trzeba odkręcać na prostej nawet do 220 a w winklach trzeć piętami o asfalt ) to też widzę widzę skutki na baku :biggrin: .Ale się tym zbytnio nie przejmuje bo pomaga zawsze dobry wosk i "chwilka" cierpliwości.Przy lajtowej jeździe efekt matowego zbiornika znika.Ale patent z przeźroczystą folią sie sprawdza u kilku kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 raz juz malowalem zbiornik bo byl wytarty po bokachi porysowany na gorze, jak jezdze z mlodym to sadzam go na bakbo ma dopiero 3 lata, starszy juz z tylu ma 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mam na to idealne wyjście. Pomaluję zbiornik na mat i święty spokój. Tylko czy nie zacznie się w tych miejscach od spodni błyszczeć :cool: :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Też mam z tym problem i juz o tym było kiedys na forum.Ja postanowiłem przykleic folię ale cholera nie mam czasu żeby to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 A ja mam zamontowane dystanse (pręty z kwasówki), tak że nie dotykam kolanami do baku i bak cały czas jest pierwsza klasa. Moto ma 13 lat. Polecam ten patent. Dodatkowo ma funkcję ozdobną :icon_mrgreen: VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 jak toto wyglada ten patent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi