nimo13 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam, mam pytanie czy do xv750 se gdzie obecnie mam mocno zuzyte gazniki hitachi (luzy na osiach przepustnic oraz popekane membramy), da sie zamontowac gazniki od nowszego modelu virago oczywiscie razem z kroccami ssacymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artix Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam, mam pytanie czy do xv750 se gdzie obecnie mam mocno zuzyte gazniki hitachi (luzy na osiach przepustnic oraz popekane membramy), da sie zamontowac gazniki od nowszego modelu virago oczywiscie razem z kroccami ssacymi.hejka .myśle ze tak,pasują średnice tylko zwróć uwage na dysze w 750 są inne niż w modelach 1000 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario666 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 hejka .myśle ze tak,pasują średnice tylko zwróć uwage na dysze w 750 są inne niż w modelach 1000 pozdrawiam mialem hitachi, teraz zalozylem mikuni od pozniejszej xv750 i dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi