Hes Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jedzie ktoś do bielawy na imprezę http://www.sff.motocykle.pl/ Ja chce startować dziś wieczór lub jutro z rana.Wybiera się ktoś z Lubina lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 My z wrocka dzis wieczorem jedziemy na michalkowa noclegi w zajebistym osrodku i niecale 20 km od bielawy i jutro po bani na bielawe jedziesz z nami dawaj :bigrazz: :icon_razz: Dzis wieczorkiem wyjezdzamy co ty na to???????Jak nie chcesz sam kołuj ekipe i dawaj dzishttp://forum.motocyklistow.pl/Uwaga-MICHAL...306-t72110.html kolo 20-21 wyjedziemy o ile nie pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hes Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja niestety jestem już w Lubinie i stąd startuje Motocykl mam nie całkiem cały i zaraz lecę go zrobić na podróż jak się wyrobie to bym dziś jeszcze pojechał a jak nie to rano lecę :cool:Dzięki za zaproszenie może się spotkamy albo jak jeszcze dziś pojadę to sprobuję znaleźć michalkowo Będę szukał hondy repsol :biggrin: Dzięki za zaproszenie mam nadzieje że się mi uda jeszcze dziśpozdro Miłej podróży :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dawaj dawaj my dzis wieczorem jedziemy nie wyrobisz sie?????Niezla bania jest czekamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hes Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 no dziś już raczej nie dam rady zaczyna się ściemniać a ja jeszcze nie skończyłem jadę prawdopodobnie sam a nie znam tamtych okolic więc wyruszę dopiero jutro mam nadzieje że się spotkamy jakoś ;)może zgadamy się telefonicznie??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 dawaj dawaj my po 22 wyjezdzamy z wrocka dawaj szybko telefon wyslalem na maila pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi