Pawsen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mam pytanie... Co jest tansze w utrzymaniu? Kmx czy Crm? I ile kosztuje to utrzymanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Raczej utrzymanie takich motocyklów będzie w tej samej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba :) Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dobra chłopaki problem z głowy. Kupiłem DT 125 98' w idealnym stanie. Co prawda zablokowana całkowicie ale i tak daje radę... Zrobię fotki i pokarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilo3 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 jak uwazacie ktory z tych enduro bedzie najlepszy dt 125,kmx 125 mam 180 cm i waze okolo 80 kg bedzie to moje pierwsze enduro,chodzi mi to przedewszystkim o moc ,pokonywanie lasow ,gor.moze macie jakas inna propozycje w cenie do 4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 z tych najlepsza bedzie CRM. ale w tej cenie szukaj Apki RX lub Kawe KDX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) crm mocniejsza, mniej żywotnadt bardziej żywotna w kwestii silników, mniejsza mocale zmiana zębatkę dużo nadrabia,zależy też gdzie i jak będziesz jeździłKMX i KDX nie znam i nie jeździłema o apkach słyszałem że to skarbonki Edytowane 3 Lipca 2007 przez bart90dt125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilo3 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 crm mocniejsza, mniej żywotnadt bardziej żywotna w kwestii silników, mniejsza mocale zmiana zębatkę dużo nadrabia,zależy też gdzie i jak będziesz jeździłKMX i KDX nie znam i nie jeździłema o apkach słyszałem że to skarbonkino chodzi mi tu przedewszystkim o jazde w ternie gorzystym i lasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi