Skocz do zawartości

ucieczka przed policja

aftys6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

za takie wnioski wyrzuca cie z EKG Zbychu hehhehe, ale sie nie martw, kupisz plastik, 3 razy sie nie zatrzymasz do kontroli i damy ci czlonkostwo w WTT :icon_rolleyes:

pozdro600

Moja Kawa zjada na śniadanie większość plastików :icon_eek: . 122 wypasione konie i 107 momentu.

Jeśli mówisz trzy razy ... hm ... nie mów nikomu ale na wciągniecie na członka :icon_rolleyes: już zasłużyłem.

I tak By the Way, what is the WTT ?

Z EKG nie wyrzucają, to sami extremiści, przy nich Ben in Laden to neptek.

• 4 tygodnie później...

no, ja i kumple mieliśmy mały problem z policją, bo nasze moto nie jest zarejstrowane, a na dodatek moja DT jest bez tłumika ;) , ale trzeba do tego podejść spokojnie, porozmawialiśmy i obyło się bez mandatów i bez kar ;) Ku chwale polskiej policji hehe

żeby nie było.. ostatnie dwa lata pracuję z amerykanami dzień w dzień i mam o tym kraju parszywą opinię, 75% z nich to skończone debile.. ale taki system edukacji.

podoba mi się jedynie ich podejście do sposobu działania organów ścigania.

Chyba nie powinienes tak mowic, owszem w kazdym kraju sa debile, ale nie mozesz generalizowac.

Szanuje to ze pracujesz z obcokrajowcami, ja tez, i to naprawde z ogromna ich liczba. od Nigerii, poprzez Maroko, Europe, Malezje Hong Kong, Australie, Stany Kanade.

Jesli Ci malo, to wspolpracuje nawet z ludzmi z rezimu Chaveza. Jesli twierdzisz, zaznaczam jesli, ze wszyscy Amerykanie bez wyjatku to polglowki to sam jestes glupce i ignorantem.

Temat zszedl daleko poza to forum, dlatego juz koncze, a do Ciebie Wr0na prosba, nie generalizuj ze inne narody t oglupcy, bo to my wymyslilismy Teletubisia pedala, Euro 2012 oraz kraj ptakow.