Gość Zbycho Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 za takie wnioski wyrzuca cie z EKG Zbychu hehhehe, ale sie nie martw, kupisz plastik, 3 razy sie nie zatrzymasz do kontroli i damy ci czlonkostwo w WTT :icon_rolleyes: pozdro600 Moja Kawa zjada na śniadanie większość plastików :icon_eek: . 122 wypasione konie i 107 momentu.Jeśli mówisz trzy razy ... hm ... nie mów nikomu ale na wciągniecie na członka :icon_rolleyes: już zasłużyłem.I tak By the Way, what is the WTT ?Z EKG nie wyrzucają, to sami extremiści, przy nich Ben in Laden to neptek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 tak off top- zbychu -psiarnia w sokołowie jest naprawde sk******ata- juz nie jedna osoba sie przejechala na nich. A najlepsze ze tępią najbardzej tych z poza sokolowa :icon_question: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dianox Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 no, ja i kumple mieliśmy mały problem z policją, bo nasze moto nie jest zarejstrowane, a na dodatek moja DT jest bez tłumika ;) , ale trzeba do tego podejść spokojnie, porozmawialiśmy i obyło się bez mandatów i bez kar ;) Ku chwale polskiej policji hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 żeby nie było.. ostatnie dwa lata pracuję z amerykanami dzień w dzień i mam o tym kraju parszywą opinię, 75% z nich to skończone debile.. ale taki system edukacji.podoba mi się jedynie ich podejście do sposobu działania organów ścigania.Chyba nie powinienes tak mowic, owszem w kazdym kraju sa debile, ale nie mozesz generalizowac. Szanuje to ze pracujesz z obcokrajowcami, ja tez, i to naprawde z ogromna ich liczba. od Nigerii, poprzez Maroko, Europe, Malezje Hong Kong, Australie, Stany Kanade. Jesli Ci malo, to wspolpracuje nawet z ludzmi z rezimu Chaveza. Jesli twierdzisz, zaznaczam jesli, ze wszyscy Amerykanie bez wyjatku to polglowki to sam jestes glupce i ignorantem. Temat zszedl daleko poza to forum, dlatego juz koncze, a do Ciebie Wr0na prosba, nie generalizuj ze inne narody t oglupcy, bo to my wymyslilismy Teletubisia pedala, Euro 2012 oraz kraj ptakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi