Damaged_Lady Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja ciągle nadrabiam jazdę motocyklem wspaniałą muzyką którą ktoś mi podarował... ilustracjami a raczej szkicami bo nie mam czasu ich wykończyć, ale... eniłej... kiedyś w końcu marzenia sie spełnią... o drodze, o Intruzie, o wolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrzej_1400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam wszystkich Intruzów. Ja swoim Intruzem 1.4 jeżdżę już a może dopiero 5 lat i szczerze powiedziawszy straciłem radość z jazdy. Obecny sezon może 3-4 małe przejażdżki i postanowiłem coś z tym zrobić. Kupiłem VTX 1800 NEO i radość z jazdy wruciła. Intruz stoi w garażu i mam dylemat czy sprzedać czy może jeszcze wróci mi chęć do jazdy nim. Szkoda mi Go sprzedawać dlatego, że spędziłem sporo czasu i włożyłem worek pieniędzy w przebudowę. Co robić doradźcie miłośnicy co by nie powiedzieć najlepszego choppera na świecie. Cytuj Moje zabawki:NEO; Intruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miętowy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam. Jezdze VL 800 którą nabylem w lato tego roku. Rok 2002 i nabite tylko 8000 mil. Maszyna wręcz w stanie idealnym! Ale mam maly mankament,otoz "dzwignia" ssania,po wyciągnięciu nie zostaje w pozycji "ssanie" ,odbija spowrotem. Do tej pory uzywalem klamerki aby zblokowac ją,ale chcialbym to wreszcie naprawic. Czy ktos mial juz do czynienia z ta dzwignią?? Czy musze wymienic caly mechanizm,czy jest tam jakis cwancyk na tych malych zapadkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seddner Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam. Nabyłem w zeszłym tygodniu intruzka vs 800 z 1997 i to były naprawdę dobrze wydane pieniądze :biggrin: czeka go oczywiście kilka inwestycji, kilka zaczerpniętych z tego tematu- swoją drogą szkoda że trochę podumarł, naprawdę dużo się tu dowiedziałem :happy: mam nadzieję że w razie czego i tak będzie można na Was liczyć :notworthy: szerokości! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi