szfagier Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam!!Potrzebuje pewnej informacji, bo już kilka źródeł podawało inaczej i nie jestem pewnien.Szukam tarcz hamulcowych do Horneta 600 rok 98. W tym roczniku i w 99 jest koło 16 a od 2000 koło na rozmiar 17.Czy ktoś wie dokładnie czy tarcze w tych kołach sie różnią. Ewentualnie od jakiego modelu mogę dopasować tarcze do horneta 98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) tu masz katalog i szukaj http://www.ebcbrakes.com/catalogues.html wg mnie CB 400 SF (F3V) “Superfour” 97CB 400 SF (F2V/F3T) “Superfour” 96-97CB 400 SF (F3V) “Superfour” 97CB 600 FW/FX “Hornet” (16” wheel) 98-99 i od niczego innego acha i nie kupuj tarcz KEITO Edytowane 28 Maja 2007 przez Wieprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 tak roznia sie . wymienialem kolo z 16 na 17 i tarcze tez musialem wymienic - otwory na sruby nie pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Z tymi tarczami to jest naprawde miazga!!!Joba mozna dostac. Sprawdzalem u znajomego co ma sklep i mechanike w katalogach i taki sam numer miala tarcza ktorej szukam i np CBR600 F3 - PC31 i Fajerka 900 SC33. Okazuje sie ze znalazlem kolo od F3 i jest to kolo 17 wiec znowu lipa. Nie ma chyba sklepu i miejsca do ktorego bym w Polsce nie dzwonil w poszukiwaniu tych tarcz. Totalna lipa. Te tarcze sa chyba wymarle. Nigdzie ich nie ma, juz drugi sezon szukam, a po 700zl za sztuke nowke to jest cena calego zawieszenia przedniego razem z calym kolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi