MDragStar Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 WitamMam pytanko: czy nowsze dragi 650 po 98 roku miały wtrysk paliwa? Mój koleś kupił sobie z 1999 roku draga i ma na dole, po lewej stronie, przy pierwszym cylindrze(patrząc od strony przedniego kólka) coś jakby pompkę z przewodami które dochodzą do cylindrów. Wygląda na wtrysk paliwa..., a może to jakaś podciśnieniowa regulacja ptrzepustnicy. Czy może mi ktoś odpowiedzieć: co to jest, bo nie daje mi to spokoju :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 WitamMam pytanko: czy nowsze dragi 650 po 98 roku miały wtrysk paliwa? Mój koleś kupił sobie z 1999 roku draga i ma na dole, po lewej stronie, przy pierwszym cylindrze(patrząc od strony przedniego kólka) coś jakby pompkę z przewodami które dochodzą do cylindrów. Wygląda na wtrysk paliwa..., a może to jakaś podciśnieniowa regulacja ptrzepustnicy. Czy może mi ktoś odpowiedzieć: co to jest, bo nie daje mi to spokoju :) Zadna 650 nie ma wtrysku.To co ma ten drag to jes recyrkulator spalin ,ustrojstwo po to aby spełniał normę EURO 3 czystości spalin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDragStar Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Zadna 650 nie ma wtrysku.To co ma ten drag to jes recyrkulator spalin ,ustrojstwo po to aby spełniał normę EURO 3 czystości spalin.Ok dzięki. Tak myślałem, że to niemożliwe. dzisiaj się przyjżałem i faktycznie to będzie to oczym pisałeś. Dzieki za info :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi