pecha75 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Poszukuję kogoś z Poznania, kto potrafi i pomoże mi wyregulować sprzęgło w mojej yz. Z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 hahahahahahahahhahahaha a jaki masz problem dokladnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 hahahahahahahahhahahaha a jaki masz problem dokladnie?? Musiałem zdemontować silnik. (wymiana wałka kickstartera). Teraz po montażu silnika mam problem z regulację. Nie wysprzęgla do końca. Moto gaśnie po wrzuceniu 1 biegu, a na sprzęgle ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Spróbuj wykręcić troche śrube regulacyjną przy klamce sprzęgła. A gdzie dokładnie mieszkasz w Poznaniu?? Edytowane 28 Maja 2007 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi