pzd Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a oto wykonane zdjęciamoże się ktoś odnajdzie Amatorskie Zawody Enduro w Wierzbanowej Link do zjęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 kurcze zaraz mnie rozniesie , ze ja teraz nie mam moto , a co gorsza zadne zawodu w okolicy lodzi sie nie szukuja ;/ a co najgorsze nie ma byc zadnych do konca roku , tylko siadac i plakac ;/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam. Ja byłem ale się troszke spóźniłem i za dużo niezobaczyłem. A propos będzie kolejna edycja tych zawodów? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Macie od tego brudne foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) witam już podobno ma nie być tych zawodów bo ludzie sie strzępią, jak to ludzie. Szkoda, że nie były bardziej nagłośnione te zawody.Wybieracie się do Raciechowic w niedziele? Edytowane 13 Czerwca 2007 przez maciekmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi