easyrider Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 WITAMmam problem z podłaczeniem kirunkowskazów przednich z jednej strony wissi kostka a z drógiej przewody i niewiem czy to te przewody??? ale mam pytanie czy moge przeciagnać swoje przewody od tylnych kierunków które mi swieca ?? i czy powinno być tak że jak jak tylko tylne sa podłaczone to powinny sie świecić ciagle nie mrugając?? prosze o odpowiedz z góry dziekuje:)POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 tylny poewnie powinien mrygać szybciej, myślę, ze jak podepniesz przednie pod tylne, to będzie wszystko ok, bo one i tak pewnie na jednym bezpieczniku jadą.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 na 100 % mozech tak zrobic , w gpz 500 jest jeden bezpiecznik wiec to i tak nic nie zmienia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) WITAMmam problem z podłaczeniem kirunkowskazów przednich z jednej strony wissi kostka a z drógiej przewody i niewiem czy to te przewody??? Co za skomplikowana sprawa wziąć małą żarówke i sprawdzić czy to te przewody :icon_mrgreen: :biggrin: :clap: Ale jeśli tylne się palą i nie migają to nie licz ze po podłączeniu przednich bądą migać :wink: Nawiasem mówiąć napisz czy przypadkiem nie masz wesji amerykańskiej EX z jedną tarczą z przodu i z licznikiem w milach bo tam jest fajnie ale troche bardziej skomplikowanie rozwiązana sprawa podłączenia przednich kierunkowskazów Edytowane 27 Maja 2007 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 prubowałem to z żarówka ale nic sie niechce świecić niestety. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi