TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jak by co to ja tez bardzo chetnie udam sie razem z wami w trase :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rożenek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Skoro panie też miło widziane, to się przyznam że jestem z Milanówka :-) a moje maleństwo to Virago 535. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej 35 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 witam pierwsza Pania, milanowek to po sasiedzku, tym bardziej milo bedzie spotkac sie na trasie, pozdrawiam i piszcie moze jakas grupke sie posklada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej 35 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 witam pierwsza Pania, milanowek to po sasiedzku, tym bardziej milo bedzie spotkac sie na trasie, pozdrawiam i piszcie moze jakas grupke sie posklada??? zmuszony jestem odnowic temat , bo nie PISZECIE proponuje jakas przejazdzke po okolicy lub dalej, predkosc okolo 80- 90 km/h spacerek. termin jak pasuje ale czerwiec piatek lub sobota moze niedziela proponuje tez borki kolo tomaszowa maz (zalew sulejowski trasa katowicka) 70 km od grodziska maz. PISZCIE PISZCIE CO OTYM MYSLICIE pozdrawiam........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi